Introducere:


LSD Logic S.R.L. vă mulțumește și apreciază vizita dumneavoastră pe acest site web, precum și interesul pe care îl manifestați față de serviciile noastre. LSD Logic S.R.L. este proprietar al magazinului online www.tennisfox.ro Cand vizitezi www.tennisfox.ro cand ne contactezi sau cand apelezi la serviciile noastre, ne încredintezi spre prelucrare date cu caracter personal care iti apatin.

Despre noi:


Proprietarul magazinului online www.tennisfox.ro este LSD Logic S.R.L., având sediul în Sibiu, str. Intrarea Arieșului, nr.2, ap.82, jud. Sibiu, societate comercială cu răspundere limitată înregistrată la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Sibiu sub numărul J32/106/2010, având Cod Unic de Înregistrare Fiscală RO26544456. Site-ul este un distribuitor de îmbracaminte. Ne adresam persoanelor fizice.

Proiectia datelor cu caracter personal:


Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi deoarece dorim să vă simțiți în siguranță vizitând site-ul nostru. Ne preocupăm de protejarea datelor personale colectate, prelucrate și utilizate în timpul vizitelor pe site-ul www.tennisfox.ro Prin accesarea site-ului acceptați această Politica de confidențialitate. În cazul în care nu sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate, aveți posibilitatea de a nu mai continua cu alte pagini web ale site-ului apartinand societătii LSD Loogic S.R.L. Vă aducem la cunoștință faptul că societatea LSD Logic S.R.L., are posibilitatea de a modifica/actualiza politica de confidențialitate a acestui site, așadar, avem rugămintea să o consultați! Care este scopul acestei politici? Ne angajăm să protejam informațiile personale pe care le colectăm de la persoanele care utilizează acest site. Societatea LSD Logic S.R.L. își ia angajamentul ferm să prelucreze în siguranță deplină datele cu caracter personal. Respectăm caracterul personal al datelor specifice cu care ajungem să interacționăm. Acest angajament descrie toate practicile noastre organizaționale privind prelucrarea datelor, dar și opțiunile asupra modului în care datele personale sunt procesate. Furnizarea datelor dumneavoastră personale către noi este voluntară. Cu toate acestea, în anumite situații, nefurnizarea datelor personale poate să atragă imposibilitatea executării contractului încheiat cu LSD Logic S.R.L., sau, după caz, imposibilitatea îndeplnirii obligațiilor legale care îi revin societătii cu răspundere limitată LSD Logic S.R.L. sau a protejării interesului legitim al LSD Logic S.R.L. Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, Sociatatea LSD Logic S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. In categoria datelor furnizate de către dumneavoastră în mod voluntar intra acele informatii furnizate în momentul completarii unui formular sau plasarii unei comenzi. Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site (formularul pentru comanda unui produs, formularul de retur), ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare si codul postal. Mentionam ca in lipsa furnizarii acestor date în momentul plasării unei comenzi suntem in imposibilitate sa onoram comenzile d-voastra.

Datele prelucrate


Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate. În cadrul magazinului nostru online, suntem nevoiți să colectăm anumite date ale utilizatorilor.

I. În momentul plasării unei comenzi pe site-ul nostru, datele colectate ale clienților sunt: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare si codul postal În situația în care sunteți doar vizitatori ai site-ului, nu vi se vor colecta niciun fel de date cu caracter personal. Simpla navigare a site-ului nu include un astfel de proces de preluare a datelor cu caracter personal.

II. Ulterior plasării comenzi, se va emite factura, astfel datele clienților care sunt colectate pentru emiterea facturii sunt: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare si codul postal.

III. În cazul în care produsul nu vă este pe plac, sau intervin alte motive pentru care doriți returnarea produsului, vor fi colectate aceleași date ca și în cazul plasării comenzii, respectiv: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare si codul postal.

IV. În ceea ce privește simpla navigare a site-ului nostru, vă infomăm că această activitate nu va genera o colectare de date.

Colectăm informații despre dumneavoastră:


Când ni le furnizați direct:

Sunt cerute datele dvs. personale când accesați linkuri din mesaje de la noi, atunci când ne contactați prin telefon/sms, prin e-mail sau postări în mediile de socializare online.

Când ne sunt furnizate indirect:

Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook). Societatea LSD Logic S.R.L. nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au înscris la lista de abonați și respectăm decizia celor ce doresc să se dezaboneze. LSD Logic S.R.L nu cumpără și nu vinde adrese de email.

Ce date colectăm:


Când ni le furnizați direct:

Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale: De obicei, vă vom păstra numele și datele de contact (numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa poștală) alături de minime date de geolocalizare (județul în care locuiți sau dacă locuiți în afara țării)

Efectuăm procesarea unor informații personale sensibile?

Legea aplicabilă recunoaște anumite categorii de informații personale ca fiind sensibile și, prin urmare, necesită mai multă protecție, inclusiv informații privind starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice.

Ce date colectăm:


Când ni le furnizați direct:

Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale: De obicei, vă vom păstra numele și datele de contact (numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa poștală) alături de minime date de geolocalizare (județul în care locuiți sau dacă locuiți în afara țării)

Efectuăm procesarea unor informații personale sensibile?

Legea aplicabilă recunoaște anumite categorii de informații personale ca fiind sensibile și, prin urmare, necesită mai multă protecție, inclusiv informații privind starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:


- A vă permite să utilizați serviciile pe care le oferim;

- A vă trimite informații despre ofertele noastre (acest lucru nu se va realiza fără acordul dvs.);

- A vă oferi informațiile pe care le-ați solicitat;

- A colecta plăți și a trimite declarații și/ sau chitanțe către dvs.;

- Facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

- Livrarea produselor/serviciilor comandate;

- Efectuarea retururilor;

- A ne ocupa de întrebări și reclamații făcute de sau în legătură cu dumneavoastră referitoare la site-ul web sau la Societatea LSD Logic S.R.L.

Care sunt drepturile de care beneficiați în ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter personal?


În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal aplicabil la nivel european 679/2016, aveți posibilitatea de a vă exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

- Dreptul de acces la datele cu caracter personal

- Dreptul la rectificare

- Dreptul la ștergerea datelor

- Dreptul la restricționarea prelucrării

- Dreptul la opoziție

- Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor dumneavoastră, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care vă afectează semnificativ.

- Dreptul de a depune o plangere la noi și/sau la autoritatea competentă privind protecția datelor

- Dreptul de a vă adresa justiției

În măsura în care doriți exercitarea unuia sau a mai multor drepturi din cele enumerate anterior, vă rugăm să ne contactați:

- prin email - la adresa:

- personal - la adresa din Sibiu, str. Ariesului, nr. 2, ap.82, judetul Sibiu.

- printr-o cerere transmisă prin poștă la adresa din Sibiu, str. Intr. Ariesului, nr. 2, ap.82, judetul Sibiu

- telefonic - la numarul: +40

Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal


Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:

- Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământului

Vom cere consimțământul dumneavoastră pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție, pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi e-mailuri. Vom reveni cu cerințe de extindere a consimțământului, doar dacă va fi cazul în viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispoziția terților date fără a obține consimțământul prealabil.

-Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale

În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne sunt obligatorii.

- Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime

Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității noastre legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).

Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal


Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:

- Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământului

Vom cere consimțământul dumneavoastră pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție, pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi e-mailuri. Vom reveni cu cerințe de extindere a consimțământului, doar dacă va fi cazul în viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispoziția terților date fără a obține consimțământul prealabil.

-Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale

În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne sunt obligatorii.

- Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime

Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității noastre legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).

Către ce categorii de destinatari dezvăluim datele dumneavoastră colectate prin intermediul site-ului LSD Logic S.R.L.?


LSD Logic S.R.L. poate divulga datele dumneavoastră persoanelor împuternicite/agenților/colaboratorilor săi și furnizorilor terți (de exemplu servicii de curierat) în scopul îndeplinirii serviciilor contractate de noi cu aceștia, în scopul executării contractului cu d-voastră, precum și instituțiilor și autorităților publice ori de câte ori dispozițiile legale ne impun acest lucru. În ceea ce privește partenerii noștri contractuali, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi accesate și de aceștia. Colaborăm cu furnizori de marfă, servicii de curierat, respectiv DPD România; compania de hosting a site-ului: SiteBunker. Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca); În prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul;

Către ce categorii de destinatari dezvăluim datele dumneavoastră colectate prin intermediul site-ului LSD Logic S.R.L.?


LSD Logic S.R.L. poate divulga datele dumneavoastră persoanelor împuternicite/agenților/colaboratorilor săi și furnizorilor terți (de exemplu servicii de curierat) în scopul îndeplinirii serviciilor contractate de noi cu aceștia, în scopul executării contractului cu d-voastră, precum și instituțiilor și autorităților publice ori de câte ori dispozițiile legale ne impun acest lucru. În ceea ce privește partenerii noștri contractuali, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi accesate și de aceștia. Colaborăm cu furnizori de marfă, servicii de curierat, respectiv DPD România; compania de hosting a site-ului: SiteBunker. Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca); În prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul;

Ce măsuri de securitate am implementat pentru a vă proteja informațiile colectate prin intermediul site-ului LSD LOGIC S.R.L.?


LSD Logic S.R.L. proteja datele personale colectate prin intermediul acestui site împotriva accesului neautorizat, a utilizării abuzive, a pierderii sau distrugerii Toate mesajele electronice trimise către LSD Logic S.R.L. pot fi accesate numai de către anumite persoane autorizate și numai în cazuri justificate, în conformitate cu legile și reglementările în vigoare

Site-uri terțe


Această politică de confidențialitate nu acoperă site-urile web externe și nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Vă încurajăm să citiți politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri externe pe care le accesați prin link-uri de pe site-ul nostru.

Forta Majora


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de situatie este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Litigii


Orice conflict aparut intre Comerciant si Cumparator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale.

Contact


Contact