Livrare si retur


Livrare


Metoda de livrare disponibilă Cumpărătorul este livrarea printr-un serviciu de curierat, respectiv DPD România.

Cumpărătorul trebuie sa asigure primirea coletului fără probleme, adică să fie disponibil la numărul de telefon furnizat către Vânzător sau să fie prezent la adresa de livrare furnizată pentru livrare. Dacă această obligații nu pot fi îndeplinite, el este obligat să anunțe Vânzătorul cu privire la un termen de livrare alternativă sau să numească o persoană care poate îndeplinii obligația de ridicare a coletului pe numele destinatarului.

Vânzătorul va procesa comanda în maxim 7 zile de la plasarea comenzii și va fi informat prin e-mail cu privire la începutul livrării.


Retur


Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 15 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 15 zile de la:

-ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun

– în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

-ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese

– în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 15 (cincisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

-pentru Comenzile achitate prin modalitatea ramburs -> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).